Verfrissend varen onder het genot van een BBQ

Erg warm is het in Nederland de laatste dagen. Vele mensen trekken er dus op uit om van het prachtige weer te genieten. De week van Koningsdag was het weer nog niet al te best, maar de weken erna is het volop genieten. Ook de supermarkten spelen in op het mooie weer. Overal zijn de BBQ aanbiedingen weer volop in gang, omdat de Nederlanders graag weer willen BBQ’en.

Ook op de Ivan Frank Sloep kunt u heerlijk barbecuen! En wat is nou niet beter om gezellig met een groepje te gaan varen met vlees van de beste slager van Amsterdam? Naast dat de supermarkten vele aanbiedingen doet op de BBQ, hebben wij dat ook voor u!

Dit jaar vaart de Ivan Frank 10 jaar in Amsterdam, wat dus reden is voor een feestje. Tot 10 mei kunt u genieten van een derde extra uur gratis varen, als u voor 10 mei een vaartje boekt. De mensen die dus nu snel boeken voor een latere datum krijgen dit extra uurtje varen.

Ook krijgt u een heerlijke fles prosecco erbij om te proosten op de boot. En tot slot maakt u ook kans om 50% van uw vaartje terug te winnen. Een op de tien vaartjes krijgt 50% terug van boothuur kosten.

Reden ter meer om dus de Ivan Frank te huren voor een goed feestje. Spreek met je vrienden, familie of kennissen af om deze prachtige sloep te huren en beleeft een uitstekend bbq vaartje op de Amsterdamse grachten!

By | 2016-05-09T08:48:27+00:00 May 9th, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment