Begin het vaarseizoen 2016 met de BBQ Boot

Het vaarseizoen gaat weer bijna beginnen. Het weer wordt weer beter, dus de bootjes kunnen het water weer in. Nog een aantal voorbereidingen worden er gedaan en dan is Amsterdam er helemaal klaar voor. Zo worden nog enkele grachten kades vernieuwd, zodat straks alle bootjes weer rustig kunnen varen.

Ook de BBQ boot van Amsterdam is er weer bijna helemaal klaar voor. Nog enkele restauraties op de boot moeten worden verricht, zodat de sloep er straks weer stralend bij ligt. Kan je ook niet wachten om weer gezellig op de BBQ boot te gaan varen? Het is alweer mogelijk om een vaartje af te gaan spreken.

We moeten helaas wel mededelen dat op Koningsdag de sloep al is verhuurd. Het is dus niet meer mogelijk om op deze dag de BBQ Boot te huren. Alle boten in Amsterdam zijn altijd al snel verhuurd op deze dag. Bij enkele maatschappijen moet je zeker een jaar van te voren boeken om de boot te kunnen huren. Mocht u een keer Koningsdag vanaf een boot bekijken in Amsterdam, dan raden wij aan om voortijdig contact te zoeken met rederijen/boot verhuurders.

Deze zomer kunt u bij ons ook genieten van speciale kortingen die wij gaan geven via de Facebookpagina. Mocht u dus geïnteresseerd zijn in extreme kortingen? Like onze Facebookpagina dan en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van de BBQ Sloep in Amsterdam.

De BBQ Boot is beschikbaar voor groepen van 10, 20, 30 of zelfs 40 personen.

By | 2017-04-06T08:55:38+00:00 March 24th, 2016|Nieuws|0 Comments

About the Author: