BBQ met een grote groep

Varen in Nederland heeft niet altijd een garantie van mooi weer. Toch kan er zonder regen al heerlijk gevaren worden in Amsterdam. Dit komt mede doordat de wind niet heel erg snel in Amsterdam te vinden is, waardoor het niet heel koud is. Echter is het met regen wel erg vervelend om te gaan varen. De BBQ boten van ons hebben allen een mooi weer garantie, waarbij er met regen op komst 12 uur van te voren gecanceld kan worden en er op een andere dag gevaren kan worden.

Wanneer u met een groep van 30 personen bent is de Ivan Frank sloep perfect om te kiezen. Deze robuuste sloep is de enige bbq boot in Amsterdam met een gecertificeerd certificaat voor een BBQ. Alle andere boten in Amsterdam beschikken niet over z’n certificaat, waardoor ze eigenlijk niet gerechtigd zijn om te barbecue├źn op het water.

Eigenlijk is het dus ook voor groepen vanaf 10 personen tot 40 personen goed te doen om te Ivan Frank te kiezen. De huurprijs van de sloep zelf is niet heel erg hoog vergeleken andere boten in Amsterdam. Misschien kan er wel gesteld worden dat de sloep zelfs goedkoop is. Zeker met groepen van 20, 30 of 40 personen is de sloep goedkoper dan andere sloepen die te huur zijn in Amsterdam. Bij een groep van 10 personen zal de prijs wel wat hoger zijn, maar de ervaring is het zeker waard!

Mocht u twijfelen over welke sloep u wilt huren in Amsterdam, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo krijgt u een goed beeld van wat de kosten zullen zijn voor een vaartje. Dit kunt u dan natuurlijk ook bij andere vaarmaatschappijen doen, zodat u de prijzen kunt vergelijken en een keuze kunt maken. Bij vragen kunt u ons altijd contacteren via mail, telefoon of ons contact formulier op de website.

By | 2017-04-06T08:55:38+00:00 May 2nd, 2016|Nieuws|0 Comments

About the Author: